Personalgymmet ligger i Allhuset och är tillgängligt för alla anställda på Stockholms universitet. För att få tillgång till gymmet behöver du köpa ett medlemskap på Servicecenter. Du betalar med ditt bank- eller kreditkort för ett årskort eller ett halvårskort. Innan du kommer till Servicenter och betalar behöver du fylla i och skriva ut ett friskvårdsintyg (se bifogad fil nedan) samt ta med dig legitimation och SU-passerkort. När du har betalat ska du få ett kassakvitto samt signerat friskvårdsintyg av personalen i Servicenter. Kassakvitto och friskvårdsintyget behöver du för att kunna ansöka om friskvårdsersättning i Primula. Hur du ansöker om friskvårdsersättning hittar du under relaterade länkar nedan.

Du som är medlem i SU:s personalgym får också möjlighet till genomgång av träningsutrusning, teknik och konsultation av en professionell personlig tränare. Personliga tränaren kommer att vara på plats i gymmet två dagar i veckan (1 timme/ tillfälle: måndagar kl. 10:00–11:00, onsdagar kl. 14:00–15:00).

Pris

500 kr/år eller 250 kr/halvår (Helårskort: 1 januari–31 december, Halvårskort: 1 januari–30 juni eller 1 juli–31 december)

Öppettider

Måndag-Fredag, kl: 06:30-19:00 (helger stängt)

Obs! Sista tid för inpassering till lokalen är kl: 18:30 och sista tid för att lämna lokalen är kl: 19:00